Klacht: ‘mijn’ tien zaden beschuit ‘gewoon’ niet te koop!!!

op 29 juli 2017 over Bolletje in de categorie Voedingsmiddelen en dranken

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Het is toch van de zotte dat de 10 zaden beschuit van Bolletje uit de handel is genomen! Kan iemand zeggen waarom. Ik kon ze eerst nog bij de Jumbo kopen maar op de laatste twee pakken stond: ‘let op 10 zaden beschuit wordt: vezelrijk meerzaden net zo lekker’!! MAAR: dan zijn deze nieuwe beschuiten NERGENS te vinden, raar maar helaas waar. Hallo meneer Bolletje kunt u mij antwoord geven wanneer en waar de nieuwe vezelrijke beschuiten WEL te koop zijn??

Gewenste Oplossing:

Als ik weet waar ik ze kan kopen!

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over Bolletje

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over Bolletje nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door mevrouw Korving