Klacht: Mijn spullen uitelkaar getrokken dus moet willig gesloopt door zo een lapzwans

op 02 december 2016 over Schiphol in de categorie Luchthavens

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Al mijn medice spullen zijn gesloop doorde bewaking van schiphol, door zo vent toen ik om een supervisor vroeg kwam er een dame die zij date zij dat was naar veel gekibbel dook daar plotseling de ware supervisor op mijn hele vakantie gevoel naar zijn moer geholpen door dat vulles zo mogen zich meer voelen dan de klanten van schiphol

Gewenste Oplossing:

Met een voldoende excuses

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over Schiphol

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over Schiphol nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door Kick1150