Klacht: mijn rijbewijs be

op 03 oktober 2016 over Nationale Rijbewijs Dienst in de categorie Rijscholen

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

heb mijn Nederlands rijbewijs\\\” BE\\\” behaald in 1966
mijn millitair Nederlands rijbewijs in 1968
ben naar zuid-africa verhuist 1968
daar mijn rijbewijs omgewisseld voor een zuid-afrikaans rijbewijs \\\”EB\\\” en elke 5 jaar weer hernieuwt
dat is het zelfde als in nederland het \\\”BE\\\”rijbewijs
met mijn terug komst in nederland word gezegt je kunt het niet terug omwisselen maar moet weer opnieuw examen doen heb ik gedaan ben geslaagd de eerste keer met alle kosten vandien nu heb ik nog steeds maar code B .Om verdere kosten te besparen zou ik graag weer mijn BE rijbewijs terug willen hebben want ik denk mijn rijbewijs is nu al duur genoeg geweest .of voor wie moet ik noch spekken?

Gewenste Oplossing:

Als ik mijn BE rijbewijs weer heb

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over Nationale Rijbewijs Dienst

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over Nationale Rijbewijs Dienst nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door thenomad