Klacht: mijn retour is zoek

op 12 juli 2017 over Tommy Hilfiger in de categorie Internetshops - Kleding

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Op 2 juni een bikini terug gestuurd. Zo’n 15x gebeld (waarvan 13x niet opgenomen en door hen de verbinding verbroken). De 2x dat ze wel opnamen werd er gezegd dat ze er achteraan gingen en dat ik terug gebeld zou worden (Moet nu nog gebeld worden). Dan via de mail geprobeerd. Ook daar niets op gehoord. Toen via Facebook, ook daar een automatisch antwoord die iedere keer vraagt wat mijn klacht is. Kansloos dus. Nu ruim een maand verder en ik heb nog steeds mijn geld niet retrour

Gewenste Oplossing:

Als ik mijn geld terug krijg

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over Tommy Hilfiger

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over Tommy Hilfiger nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door Priscilla Vogelaar