Klacht: MIJN PROBLEEM MET SOLVEON (LINDORF)(MVR VAN LEEUWEN TIRAN VAN SOLVEON)

op 28 maart 2013 over Solveon incasso in de categorie Incassobureaus

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

VOLGENS EEN MAIL VAN KLACHT .NL ZOU HET PROBLEEM DAT IK HEB MET SOLVEON (LINDORF) ZIJN OP GELOST HELAAS IS MIJ DAAR NIKS OVER BEKEND HEB NOG GEEN CONTACT GEHAD MET MENSEN VAN LINDORF OF ZO DUS IS MIJN VRAAG HOE KUN JE IETS OP LOSSEN ZONDER DAT BEIDE PARTIJEN MET ELKAAR PRATEN IK HAD IN MIJN KLACHT OOK MIJN 06 VERMELDT MA OOK DAAR GEEN REACTIE OP DUS VOOR ZO VER IK WEET IS DE KLACHT MVR VAN LEEUWEN TIRAN VAN SOLVEON NOG STEEDS IN DE WERELD MA HOOP DAT HET WEL DAAD WERKEKIJK IS OP GELOST ZO ALS ZIJ AAN GEVEN MA VOOR ALS NOG BESTAAT HET NOG STEEDS MVGR

Gewenste Oplossing:

DOOR LOPEND KREDIET DEFINITIEF BLOKKEREN EN AF BETALEN MET 250 EURO PER MAAND

Bericht van Robin van Klacht.nl

7 jaren geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over Solveon incasso

Bericht van Robin van Klacht.nl

7 jaren geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over Solveon incasso nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door dlb fokke