Klacht: mijn gsm nr wordt misbruikt en profielfoto van mijn vriendin

op 08 september 2018 over twoo.com in de categorie Websites

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Krijg sinds vrijdag 7 september 2018 constant berichten ook via wattsapp met melding heb jou foto gezien via twoo na onderzoek ben ik te weten gekomen dat mijn ex vriendin de foto van mijn huidige vriendin en mijn gsm nr op een advertentie heeft geplaatst via twoo nu krijg ik constant berichten wat niet aan genaam is zij gebruikt het profiel (liefje 57) zijn reeds aangiften gaan doen bij de politie wegens misbruik van de privacy kan jij dit account wissen alvast bedankt

Gewenste Oplossing:

Als dit account en profiel is verwijderd heb mijn huidige vriendin leren kennen via twoo is een goede site zolang er geen misbruikt wordt van gemaakt zoals nu bedankt alvast voor begrip

Bericht van Robin van Klacht.nl

7 maanden geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over twoo.com

Bericht van Robin van Klacht.nl

7 maanden geleden - Deze klacht is zojuist door twoo.com in behandeling genomen

Bericht van Robin van Klacht.nl

7 maanden geleden - We hebben bericht ontvangen dat twoo.com een oplossing geplaatst heeft bij deze klacht

twoo.com

Heeft op 10 september 2018 om 11:21 geantwoord

Geboden Oplossing:

Oplossing is alleen zichtbaar voor melder van de klacht

Alle klachten die gemeld zijn door Marc Thys