Klacht: mijn gmail klopt niet ,,en niet mogelijkte te veranderen.

op 11 mei 2017 over Lexa.nl in de categorie Datingsites

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

hallo beste redactie ..
een goede dag .
mijn klacht is het volgende, ik heb me aangemeld voor drie maanden.
oké,,, mooi .
ik krijg elke keer een melding dat mijn Gmail niet klopt.
en door een ander in gebruik is genomen ,dus elke keer stuit ik daar op.
het is mogelijk door een eerdere aanmelding bij u fout is gegaan.
misschien nog vermeld staat als andere member. ??

Gewenste Oplossing:

kunt daar voor mijn een oplossing vinden.
heb veel dank alvast daar voor .
graag verneem ik dat van u.

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over Lexa.nl

Reactie van de melder van de klacht theostrijp

1 jaar geleden - Mijn Klacht hallo beste redactie .. een goede dag . mijn klacht is het volgende, ik heb me aangemeld voor drie maanden. oké,,, mooi . ik krijg elke keer een melding dat mijn Gmail niet klopt. en door een ander in gebruik is genomen ,dus elke keer stuit ik daar op. het is mogelijk door een eerdere aanmelding bij u fout is gegaan. misschien nog vermeld staat als andere member. ?? Gewenste Oplossing kunt daar voor mijn een oplossing vinden. heb veel dank alvast daar voor . graag verneem ik dat van u. Extra informatie 108362513 klant nummer.

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over Lexa.nl nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door theostrijp