Klacht: mijn bestelling in 24 uur bij mij zijn afgeleverd

op 25 juli 2017 over Auto-Onderdelen24 in de categorie Auto Onderdelen

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

ik heb auto onderdelen besteld, de site verteld mooi dat het binnen 24 uur in huis zou zijn, 9 dagen verder en ik heb mijn onderdelen nog niet binnengekregen, ik heb twee keer telefonisch contact met ze gehad met de belofte dat het de volgende dag in huis te hebben, kreeg ook een korting bon van 5 procent korting op de volgende bestelling, daar heb ik niks aan, wil mijn onderdelen hebben.

Gewenste Oplossing:

ik wil graag mijn geld terug ontvangen, doordat zij niet de belofte nakomen binnen 24 uur te leveren, en na belofte de volgende dag te komen terwijl dit niet is gebeurd.

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over Auto-Onderdelen24

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over Auto-Onderdelen24 nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door evz