Klacht: mij laten betalen voor iets wat ik niet heb

op 12 augustus 2016 over Huurwoningen.nl in de categorie Websites - Woningen

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

ik heb inschrijfgeld betaald maar zoals u heeft gezien heb ik hier geen gebruik van gemaakt omdat ik al een woning heb ,in de tussen tijd .nu wilt u mij laten betalen voor iets wat ik niet gebruik .En mij nooit is verteld dat ik meerdere keren zou moeten betalen het is een ander verhaal als ik in een woning van jullie vertoef maar dat is echter niet het geval ik hoop dat ik u genoeg informatie heb gegeven MHJ van den Berg tel.0621198478

Gewenste Oplossing:

als ik hier vanaf ben

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Deze klacht is zojuist door Huurwoningen.nl in behandeling genomen

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - We hebben bericht ontvangen dat Huurwoningen.nl een oplossing geplaatst heeft bij deze klacht

Huurwoningen.nl

Heeft op 15 augustus 2016 om 13:00 geantwoord

Geboden Oplossing:

Beste heer Van den Berg,

Huurwoningen.nl is een platform waarop makelaars, woningcorporaties en particuliere verhuurders kun woningen kunnen presenteren. Zelf bieden wij geen woningen aan.

Tijdens het afsluiten van een premium account (dat gebruikt wordt om te reageren op woningen) heeft u de betalingsvoorwaarden zelf geaccordeerd. Kunt u onze klantenservice een mail sturen via: info@huurwoningen.nl? Dan kunnen zij e.e.a voor u uitzoeken.

Met vriendelijke groet,
Ashley Zuijdendorp

Alle klachten die gemeld zijn door De Heer van den Berg