Klacht: Mij account is verdwenen alles is weg popetjes alles wat ik gekocht hebt ik kan me wel inlogen en spelen maar ik heb niets het is warde van 1000e niemand help me om dat te terug krijgen grotjes meldin delic

op 02 februari 2020 over Epic Games in de categorie Computer Games

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Mij account is opens weg alles is weg wat ik had popetjes dansjes ik kan wel spelen maar ik heb niets niemand wilt mij helpen om dat te terug krijgen het is waarde tot 1000e account grotjes meldin delic

Gewenste Oplossing:

Ik wil hulp krijgen

Bericht van Robin van Klacht.nl

8 maanden geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over Epic Games

Bericht van Robin van Klacht.nl

8 maanden geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over Epic Games nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door MELDINnlBIH