Klacht: Middenmotor kapot en sinds 6 weken niet hersteld

op 28 mei 2021 over Vogue fietsen in de categorie Fietsenwinkel

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Voguebakfiets is de middenmotor binnen de garantie kapot gegaan. Na 6 weken hen en weer met het sturen van foute motoren etc is de dealer zelf naar het bedrijf gereden om het laten repareren. Het was afgesproken dat het fiets vrijdag klaar zou zijn. Vandaag na gebeld en te horen gekregen dat het ergens volgende week zou zijn. Toen ik vroeg, welke dag volgende week, kreeg ik geen antwoord. Meerder malen de directeur ingeschakeld en nog steeds niet opgelost. Hoop dat ik nu wel een werkend bakfiets terug zou krijgen

Gewenste Oplossing:

Mijn bakfiets is mijn auto. Dus of krijg ik vandaag nog vervangend vervoer of het wordt nog dit weekend opgelost.

Bericht van Robin van Klacht.nl

2 maanden geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over Vogue fietsen

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 maand geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over Vogue fietsen nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door Nbernhardt