Klacht: Merendeels attracties dicht !!!

op 06 juli 2016 over Slagharen in de categorie Attractiepark

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

We hebben een weekje geboekt in attractiepark slagharen er stond bij meer dan 30 attracties open
Terwijl heel veel van de attracties gewoon dicht zijn wat heel jammer is.
Dat vindt ik helaas misleidend terwijl we wel gewoon 1100 voor een weekje moesten betalen in de Yellowstone huisje. Eenmaal in het huisje aangekomen blijkt het huisje niet goed schoongemaakt en moesten we zelf alles schoonmaken terwijl de magnetron niet schoon te krijgen is maar wel de fles moet klaarmaken voor mijn 9 maanden oude baby. Zeer spijtig dit dit heb ik in al die jaren dat ik hier al kom nog nooit meegemaakt.

Gewenste Oplossing:

Ben pas tevreden als het op een nette manier wordt opgelost!!!
En neem geen genoegen met sorry ons fout !!

Alle klachten die gemeld zijn door Andre van der Burgt