Klacht: mentol in plaats van red 2.0

op 02 september 2018 over Schiphol in de categorie Luchthavens

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Ik heb op 20 augustus een slof Marlboro red 2.0 op schiphol gekocht voor de normale prijs van 69 euro omdat we naar Portugal opvakantie gingen maar er bleek in 2 pakjes die ik op gerookt hebt( omdat ik niets anders meer had om te roken ) Marlboro mentol in te zitten , de overige 8 pakjes heb ik nog en heb ik nog niet geopend.

Gewenste Oplossing:

Graag wil ik een nieuwe slof Marlboro red 2.0 ontvangen

Bericht van Robin van Klacht.nl

6 maanden geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over Schiphol

Bericht van Robin van Klacht.nl

6 maanden geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over Schiphol nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door brandlani