Klachten over Memco B.V. Amsterdam

Hieronder vindt u een overzicht van klachten die gemeld zijn over Memco B.V. Amsterdam in de categorie SMS Diensten. Bovenaan deze pagina staat het aantal... Lees meer >

Statistieken van Memco B.V. Amsterdam in de categorie SMS Diensten

0 klachten gemeld
1.0 /10
1 stemmen
1

Tijdslijn

ten onrechte abonnement

Klacht van op 17 januari 2016 over Memco B.V. Amsterdam in de categorie SMS Diensten

via een onduidelijk sms kennelijk een abonnement afgesloten. Ik wil dit niet en heb kennelijk ook geen mogelijkheid om binnen 7 dagen de boel terug te draaien. onduidelijk: achter "win die prijs" staat 12E/wk. Dat likt de te winnen prijs... Lees meer

In september ben ik overgegaan naar een andere provider met mijn eigen nummer. Sinds die overgang heb ik twee ernstige klachten. In de eerste plaats kreeg ik herhaald sms'jes op willekeurige momenten. Wanneer ik het sms'je opende verscheen de... Lees meer

Ik wil hierbij met nadruk verklaren dat de door Memco BV aangevoerde informatie onjuist is. Ik heb in de aangegeven periode geen enkele maal gebruik gemaakt van enige Games service van Memco BV. Ik heb me daarvoor ook niet... Lees meer