Klacht: Meisje van plezier

op 28 september 2017 over videoland in de categorie Entertainment store

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Ik kan de 6de afleveringen meisje van plezier afspelen had videoland.daar over gemail maar je krijg dan van.die.standaard mails ik heb van alles geprobeerd videoland op nieuw er opgezet me tv op nieuw in gezet en op nieuw gekoppeld maar het probleem blijft

Gewenste Oplossing:

Als ik gewoon normaal de serie kan .kijken

Bericht van Robin van Klacht.nl

11 maanden geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over videoland

Bericht van Robin van Klacht.nl

11 maanden geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over videoland nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door Fredels77