Klacht: Megekko voeding na 3 maanden nog niet gerepareerd

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Een jaar geleden een corsair voeding gekocht welke kapot is gegaan. Netjes een retour aangevraagd, nu zijn we 3 maanden verder en nog steeds geen voeding terug. Er word geen oplossing aangeboden. Er word alleen maar gezegd dat ik moet afwachten. Ik heb gevraagd om een leenvoeding of een nieuwe voeding met bijbetaling van mijn kant, maar ze willen niks doen om een klant te helpen. Ik heb belangrijke zaken op mijn pc pc staan waar ik nu niet bij kan. Ik vind het een zeer onbeschofte houding dat je zo omgaat met je klanten. 5 jaar garantie geven, en je alleen maar verschuilen achter de fabrikant. Ik koop wat bij Megekko en vind dat jullie dat moeten afhandelen. En je niet moet verschuilen achter van alles en nog wat. Een redelijke termijn is 3 weken.

Gewenste Oplossing:

Nieuwe voeding of leenvoeding leveren

Bericht van Robin van Klacht.nl

4 maanden geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over Megekko.nl

Bericht van Robin van Klacht.nl

4 maanden geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over Megekko.nl nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door Adriaandoornewaard