Klacht: Meest slechte streaming dienst ooit

Vifk op 01 september 2021 over videoland in de categorie Digitale TV

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Videoland geeft me 9/10 keer problemen, haperende video’s, zwart scherm als ik inlog. De app logt mij zomaar uit na een paar minuten waardoor het eigenlijk niet te gebruiken is. Schandalig dat je hier geld voor betaald. Bij de klantenservice denken ze wel met je mee..maar er is overduidelijk iets mis met hun servers en software. Heb nooit problemen bij discoveryplus, Netflix ed

Gewenste Oplossing:

Ik wil gewoon dat de app goed werkt, en tot die tijd korting op mijn abonnement.

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over videoland

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over videoland nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door Vifk