Klacht: Meerdere malen mails over betaling

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Meerdere malen krijg ik mails dat de verzendkosten nog betaald moeten worden. Het is alleen allang betaald. Er word nu gezegd dat ik aanmaningskosten erbij moet betalen. Betaal ik binnen 7 dagen niet dan dragen ze dit over aan Incasso bureau. Ik heb dus 6 dagen om te betalen nu, maar het is 2 maanden geleden al betaald. Ik heb hun meerdere mailen mails gestuurd dat ik heb betaald. Ik word het onderhand zat dat er telkens een mail komt.

Gewenste Oplossing:

Ik ben tevreden als ze stoppen met mailen en hun administratie eens nakijken. Ik heb bewijs dat ik heb betaald!!

Bericht van Robin van Klacht.nl

9 maanden geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over www.online-koopjes.com

Bericht van Robin van Klacht.nl

9 maanden geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over www.online-koopjes.com nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door je.schuurman@hotmail.com