Klacht: Meer toeslag terugbetalen dan wat ik heb ontvangen

op 17 februari 2018 over Belastingdienst in de categorie Overheid

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Ik ontving zorgtoeslagen over het jaar 2012 t/m 2015. Twee jaar na dato kreeg ik de definitieve rekening. Door een foute ingeschatte berekening bij de belastingdienst moet ik nu twee keer zoveel betalen dan wat ik heb ontvangen. Met mijn bankafschriften kan ik aantonen wat ik heb ontvangen , maar de belastingdienst beweert nu dat ik er werkelijk meer heb ontvangen maar deze niet terug te zien is op mijn afschrift omdat er elke keer een deel is ingehouden voor een openstaande rekening in het jaar daarvoor 2011. Voor zover ik weet
heb ik geen brieven voor van opstaande rekeningen.

Gewenste Oplossing:

overzicht van openstaande rekeningen 2011. Spookrekeningen die zonodig in vermindering moesten worden gebracht overhandigen.

Bericht van Robin van Klacht.nl

9 maanden geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over Belastingdienst

Bericht van Robin van Klacht.nl

9 maanden geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over Belastingdienst nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door ggwillems