Klacht: Meer dan 2000,00 euro salaris gestolen door Worktime

op 18 maart 2014 over work-time in de categorie Uitzendbureaus

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

In week 17 – 23 van 2011 voor Worktime Eindhoven gewerkt. Geen salaris ontvangen voor week 21 – 23. Maanden aan het lijntje gehouden en ondanks een gerechtelijke uitspraak dat het bureau mij salaris/pensioen/geleden schade en de procedurekosten moet betalen, heb ik nog steeds niets ontvangen.
Het bedrijf is overgenomen door ene meneer Gokkaya (op wiens loon beslag is gelegd) en daarna door ene meneer Geminice woonachtig in Belgie. Deze laatste heeft het bedrijf overgenomen met alle kosten en baten. Op de dagvaarding heeft hij niet gereageerd.

Gewenste Oplossing:

Ik ben tevreden als ik, conform de uitspraak van de rechter, het geld krijg waar ik recht op heb.
Anders moeten deze mensen als crimineel voor de rechter verantoorden.

Bericht van Robin van Klacht.nl

7 jaren geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over work-time

Bericht van Robin van Klacht.nl

7 jaren geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over work-time nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door AJP