Klacht: Medsen apotheek Oud-Rijswijk laat de klanten wachten.

op 11 juli 2019 over Medsen Apotheek in de categorie Apotheken

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Ik wacht nu al weer 10 dagen op mijn medicijnen, dit is niet de eerste keer. Men geeft geen enkel teken van leven. De apotheek is tegenwoordig volledig geautomatiseerd. Robots doen het werk (?) en een automaat de uitgifte. De telefoon wordt beantwoord door een computer; je krijgt niemand meer aan de lijn. Alleen mailen is de optie en het liefst gebruikmaking van de app. Ik heb een beter idee: ik ga gebruik maken van een andere apotheek.

Gewenste Oplossing:

Vertrekken. Met deze apotheek ben ik wel klaar.

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een email gestuurd naar Medsen Apotheek over deze klacht.

Alle klachten die gemeld zijn door F. Dreves