Klachten over Medsen Apotheek

Hieronder vindt u een overzicht van klachten die gemeld zijn over Medsen Apotheek en kunt u zien welke klachten Medsen Apotheek reeds opgelost heeft.... Lees meer >

0% van alle klachten opgelost. Nog 47 klachten nodig voor een plaats in de categorie Apotheken

0%
3 klachten gemeld
3 openstaande klachten
0 klachten in behandeling
0 klachten opgelost

Tijdslijn

Minder medicijnen onvangen dan op voorschrift

Klacht van op 22 januari 2020 over Medsen Apotheek in de categorie Apotheken

Betreft Medsen apotheek Oud Rijswijk. Op voorschrift van de afdeling Radiotherapie van het Antoniusziekenhuis in Leidschendam zou ik 6 exemplaren Microlax moeten ontvangen. De apotheek heeft uit zichzelf er maar 4 uitgegeven zonder verdere uitleg. Daar kwam ik uiteraard pas later... Lees meer

Op 2 januari 2019 ging ik medicijn ophalen en had vragen over de medicijn, maar in plaats dat ik een antwoord op mijn vragen kreeg, was het antwoord van de apotheker: u vraagt teveel en ik heb geen zin om... Lees meer