Klachten over Mead And More

Hieronder kunt u zijn welke klachten, complimenten en suggesties er over Mead And More zijn gemeld. Lees meer >

Statistieken van Mead And More in de categorie Internetshops - Voeding en dranken

2 klachten gemeld

Tijdslijn

Webshop boeven

Klacht van op 03 augustus 2016 over Mead And More in de categorie Internetshops - Voeding en dranken

Voor een vriend zijn verjaardag een drinkhoorn besteld in hun webshop. Netjes betaald maar nooit ontvangen. Op geen enkele manier kun je contact met deze dieven krijgen. Wanneer ik alle klachten lees durf ik echt wel van dieven te spreken. Lees meer

Op de midwinterfair heb ik een aantal flessen mede bij hen gekocht en bij hen achtergelaten bij hun afhaalservice. Echter toen ik de flessen af wou halen was de kraam gesloten en waren de mensen van Mead & More nergens... Lees meer

Ik heb eind mei een bestelling gedaan bij MeadAndMore.nl. Het ging om een drinkhoorn van ongeveer 0,3L (Stond in de beschrijving) en een ijzeren drinkhoorn houder.Na een week stond mijn bestelling nog steeds niet op verzonden, natuurlijk geen probleem maar... Lees meer