Klacht: McDrive bestelling klopt niet

op 24 december 2012 over McDonalds in de categorie Fastfood ketens

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Aan iedereen de tip… parkeer meteen en KIJK JE BESTELLING NA! Gisteren volgens mij expres, omdat ze veel dingen van mijn bestelling niet hadden, zo maar wat in die zakken gekieperd omdat ze er op rekenen dat de klant toch niet terug komt. Een grote hamburger vervangen voor 2 kleine, de December Special vervangen voor nuggets en een kleine (koude) wrap. Mag ik misschien zelf iets anders kiezen mocht iets er niet zijn, het is mijn geld… Slechte beurt, voortaan halen we wel ergens anders iets te eten.

Gewenste Oplossing:

Zeg eerlijk, bij het opnemen van de bestelling dat er iets op is, dan kies je zelf iets anders in plaats van zo maar wat vervangends mee te geven...je voelt je belazerd.

Bericht van Robin van Klacht.nl

6 jaren geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over McDonalds nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door Jozz212