Klacht: Mc Flurry

op 24 juli 2017 over McDonalds in de categorie Fastfood ketens

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Goedendag,
Ik heb in Rijswijk een Mc Flurry gekocht met Milka chocolade zonder saus. Ik ben zelf er gek op Milka chocolade en ik kan u melden dat hier absoluut GEEN MILKA CHOCOLADE in zit. Ik heb het mijn man laten proeven en die is het mij eens, dit smaakt niet eens naar Milka chocolade het is een goedkope chocolade versie. Ik vind dit misleidend. Prima dat je er chocolade stukje s in doet maar zeg niet dat het Milka chocolade is, als het niet zo is.
Dat vind ik niet kunnen gewoon. En ik ben echt een Milka chocolade fan ­čÖé

Gewenste Oplossing:

Ik ben tevreden als : of dat de reclame veranderd wordt en niet gezegd wordt dat er Milka chocolade inzit als het niet zo is (nogmaals misleidend), of dat er echte Milka chocolade inzit en niet die goedkope troep.

Bericht van Robin van Klacht.nl

11 maanden geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over McDonalds

Bericht van Robin van Klacht.nl

11 maanden geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over McDonalds nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door MvElk