Klacht: MC flurry

op 13 juli 2017 over McDonalds in de categorie Fastfood ketens

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Bij mc donalds in meerkerk een mc flurry ( binnen) besteld terwijl mijn man tankte bij de Tango. Na lang wachten (10 min)’ijs mee genomen en bij mijn man in auto gestap om onderweg naar huis op te eten. Ik zag toen dat mijn ijs ( tobleronne met caramel )al half zacht en deels gesmolten was. Het was daardoor niet zo lekker. Zal niet gauw weer halen. Helaas.

Gewenste Oplossing:

Ter plekke maken en gelijk uit serveren.

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over McDonalds

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over McDonalds nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door A. Bor