Klacht: Max wint, Jumbo verliest

op 03 oktober 2017 over Jumbo in de categorie Supermarkten

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Uitgerekend in het weekend dat Max een GP wint blijkt Jumbo geen auto’s meer te kunnen leveren!
Zeer teleurstellend dat er blijkbaar maar zo weinig auto’s zijn dat al tijdens de nog lopende uitgifte van de zegels deze al uitverkocht zijn. Het zal juridisch wel weer allemaal afgedekt zijn (of toch niet?) maar ik wil het toch even kwijt. Wel goede sier (en winst ) maken maar ook veel teleurstelling te weeg brengen…….

Gewenste Oplossing:

Natuurlijk ben ik alleen optimaal tevreden als ik een auto krijg...!

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over Jumbo

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over Jumbo nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door lkouwenberg