Klacht: Max verstappen raceauto

op 01 oktober 2017 over Jumbo in de categorie Supermarkten

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Ik heb een volle spaarkaart voor de max verstappen raceauto, deze had ik mijn kleinzoon beloofd. Nu is die echter uitverkocht. Ik vind dit ronduit schandalig. Bij andere supermarkten krijg je altijd waar je voor spaart als je maar binnen de termijn bent. Ik vind dit valse klantenbinding

Gewenste Oplossing:

Als ik de race auto kan ophalen met mijn kaart, unieke code.

Bericht van Robin van Klacht.nl

11 maanden geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over Jumbo

Bericht van Robin van Klacht.nl

11 maanden geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over Jumbo nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door Trui656565