Klacht: Max verstappen auto’s

op 05 oktober 2017 over Jumbo in de categorie Supermarkten

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Na het sparen vd zegels d auto van max ik moest nog 2zegels werd mij ff meegedeeld dat de zegels niet meer verstrekt werden hier ben ik erg boos over omdat ik de auto als sinterklaas cadeautje wilde hebben geen fijne klantvriendelijkheid mensen vd gek houden kopen laten en dan zo behandelen ik bek laar met jumbo

Gewenste Oplossing:

Normaal wel ik koop mijn boodschappen in veel winkels

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over Jumbo

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over Jumbo nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door Sontoni