Klacht: Max Verstappen auto

op 02 oktober 2017 over Jumbo in de categorie Supermarkten

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Ik heb veel boodschappen gedaan om een volle spaarkaart te krijgen en ik snap dat het om een limited edition gaat maar dan is nu de auto uitverkocht en dan krijg je niet eens een optie v oor iets anders. Ja een cap die ik helaas niet heb gewonnen.
Een schrale diepe troost voor alle mensen die zich kapot hebben gespaard.

Gewenste Oplossing:

Dat de jumbo meer race auto"s moeten inslaan en dat als alternatief dat je alsnog een race auto krijgt. Ik was het aan het sparen voor mijn kleinzoon die ik nu alsnog moet teleurstellen. Belachelijke actie van jumbo!

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over Jumbo

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over Jumbo nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door susan struijck