Klacht: Max Verstappen auto-actie

op 03 oktober 2017 over Jumbo in de categorie Supermarkten

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

De race-auto actie is uitgelopen op een groot fiasco. Ik ga waarschijnlijk een andere winkel uitzoeken voor mijn boodschappen. Ik heb wel een mail gestuurd naar de Jumbo en binnen drie werkdagen zou ik contact krijgen met een medewerker. We gaan het meemaken.

Gewenste Oplossing:

Ik denk dat ze meerdere auto's bij zullen moeten maken.

Bericht van Robin van Klacht.nl

9 maanden geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over Jumbo

Bericht van Robin van Klacht.nl

9 maanden geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over Jumbo nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door Ruud van den Bergh