Klacht: max verstappen auto

op 03 oktober 2017 over Jumbo in de categorie Supermarkten

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

spaarkaart vol, en nu al uitverkocht. actie loopt tot 10 oktober. dit kan toch niet en vind ik ook niet normaal.
kun je kans maken op een pet terwijl ik en ik denk nog meerdere mensen gespaard hebben voor een auto en extra boodschappen gedaan bij de jumbo iedere keer 15 euro aan boodschappen. want dan krijg je 1 zegel. ik vind dit diep triest. voor alle fans die nu geen auto hebben waaronder ik zelf. verzin dan niet zo’n actie je weet toch dat die hard gaat en je genoeg op voorraad moet hebben.

Gewenste Oplossing:

ben pas tevreden als er een nieuwe lading auto's word gemaakt of gestuurd naar alle mensen die er geen hebben.

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over Jumbo

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over Jumbo nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door stanley 1989