Klacht: Max Verstappen auto

op 03 oktober 2017 over Jumbo in de categorie Supermarkten

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Vandaag wilde ik netjes met mijn afhaalbewijs de Max Verstappen auto ophalen, kreeg ik te horen dat hij niet meer verkrijgbaar is en ook niet meer komt. Ik kon de auto vanaf vrijdag 29 september ophalen, de auto’s waren binnen 2 dagen op. Ik vind dit niet kunnen. Ik ben hiervoor speciaal naar Jumbo gegaan, terwijl Plus ook een leuke actie had met de emoji’s. Regards teleurstellend, Jumbo!!!!

Gewenste Oplossing:

Ik zou alsnog mijn Max Verstappen auto willen ophalen!!

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over Jumbo

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over Jumbo nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door Mamamya