Klacht: max verstappen auto

op 02 oktober 2017 over Jumbo in de categorie Supermarkten

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Ik had twee volle spaarkaarten heb ze ingeleverd kreeg twee codes.
Toen ik thuis kwam heb ik ze gelijk geactiveerd.Maar helaas de codes kon ik niet meer verzilveren omdat de auto’s uitverkocht zijn.
Ik vind dit niet kunnen terwijl de actie nog gewoon loopt tot 10 oktober. In standdaardbuiten( Fijnaart) kon ik vorige week 23 september een zaterdag al geen zegels meer krijgen omdat ze op waren. Anders had ik toen me kaarten al volgehad.
je mag wel voor zes honderd euro aan boodschappen doen maar krijg er niets voor terug. En dan geven ze je nog een kans zo gezegd om een pet te winnen Maar helaas u heeft niet gewonnen. Ik vind het schandalig actie.
Ik hoop dat jullie hier wat mee gaan doen. ik zie graag het antwoord tegemoet.

Gewenste Oplossing:

Normaal ben ik gewoon te vrede over de Jumbo

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over Jumbo

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over Jumbo nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door jolanda pijn