Klacht: MAX VERSTAPPEN AUTO

op 02 oktober 2017 over Jumbo in de categorie Supermarkten

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

GEACHTE JUMBO

Was vandaag in de jumbo de stede om mijn verstappen auto op te halen en tot mijn verbazing was deze er al niet meer heb genoegen genomen met de kans op de pet maar ook daar greep ik naast ik vind en ik denk met mij velen dat dit niet klopt jullie beginnen een actie maar laten de mensen in de kou staan en dat klopt niet want nu heb ik speciaal al mijn boodschappen bij jumbo gedaan en heb ik nog niets terwijl ik meer voor mijn boodschappen heb betaalt dan ik normaal doe hoop dan ook op een tegemoet koming.

Gewenste Oplossing:

In ieder geval iets want nu heb ik helemaal niets en vind ik niet kloppen

Bericht van Robin van Klacht.nl

11 maanden geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over Jumbo

Bericht van Robin van Klacht.nl

11 maanden geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over Jumbo nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door a v hilst