Klacht: max verstappen auto

op 05 oktober 2017 over Jumbo in de categorie Supermarkten

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

heb ik na veel geld eindelijk mijn zegels bij elkaar zijn de zegels op krijg ik alsnog een bon met de zegels tot ze er weer zijn de autos op waar gaat dit over ?hoe moet ik het verantwoorden tegenover mijn gehandicapte zoon zo sneu reageer ik op de cap ik denk maak ik hem toch blij sorry u heefd niet gewonnen kan de jumbo geen andere oplossing daar voor geven anders ben ik ook klant af zo als vele anderen bestel er maar nieuwe autos bij met voorbaat mijn dank wgvdtillaart oss

Gewenste Oplossing:

als de jumbo de mensen met een code of volle spaarkaart tegen moet komt zou wel eerlijk zijn

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over Jumbo

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over Jumbo nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door wilma van den tillaart