Klacht: Max verstappen auto

RFKok op 04 oktober 2017 over Jumbo in de categorie Supermarkten

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Ook ik heb een klacht over deze actie. ik heb de afgelopen weken speciaal alle boodschappen bij de jumbo gehaald en nu wordt de actie een week eerder stopgezet’ Als je een actie met zoveel publiciteit begint zorg dan ook dat je voldoende auto’s hebt. En als de actie eerder stopt besteed daar dan ook media aandacht aan. Ik voel me nu bekocht.

Gewenste Oplossing:

Alsnog de actie verder laten lopen en extra auto’s bestellen

Bericht van Robin van Klacht.nl

5 jaren geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over Jumbo

Bericht van Robin van Klacht.nl

5 jaren geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over Jumbo nog niet in behandeling is genomen.

Reactie van de melder van de klacht

4 jaren geleden - Jumbo neemt niet eens de moeite om te reageren dat zegt genoeg over het bedrijf

Alle klachten die gemeld zijn door