Klacht: max verstappen

op 06 oktober 2017 over Jumbo in de categorie Supermarkten

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

ik heb gespaard voor race auto van max verstappen kom ik hem om half 12 met mijn afhaalbewijs ophalen blijken ze op te zijn. Daar deze pas vandaag 6 okt op gehaald konden worden snap ik niet dat deze al op zijn. Wat is dit voor actie van jullie ik zit nu met een teleur gesteld kind hier. ben hier echt een beetje boos om.

Gewenste Oplossing:

ik ben pas tevreden als dat kind zijn auto heeft

Bericht van Robin van Klacht.nl

9 maanden geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over Jumbo

Bericht van Robin van Klacht.nl

9 maanden geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over Jumbo nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door Biancagrob01