Klacht: max verstappen

op 04 oktober 2017 over Jumbo in de categorie Supermarkten

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Oma spaart zich het ongans om de kaart op tijd vol te krijgen en slaat extra wijn, koffie en zo in. Vanmorgen met kleinzoon naar winkel: racewagen uitverkocht. Dit krijg ik niet uitgelegd aan mijn kleinzoon van 3. Ik voel me verplicht dit te melden bij de consumentenbond: ik mag erop kunnen vertrouwen dat dit een betrouwbare actie is. Bijna onmogelijk als alleenstaande om hiervoor in aanmerking te komen. Ze gaan dus naar de grote gezinnen/grote inkopers.

Gewenste Oplossing:

voldoende racewagens of aanvaardbaar alternatief en niet met zo'n belachelijk alternatief 'kans op' Niet dus.

Bericht van Robin van Klacht.nl

10 maanden geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over Jumbo

Bericht van Robin van Klacht.nl

10 maanden geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over Jumbo nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door Jonneke123