Klacht: Matras na een maand nog niet geleverd

op 14 mei 2020 over BoschBedding in de categorie Bedden

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Een maand geleden een matras besteld, Telnr doen t niet op de site, een x een mail gehad dat ik moet bellen op een Telnr die t niet doet, whats app nr, zeiden ze binnen n week komt ie binnen ivm Carona latere levering, nou nooit meer gehad! Heb zoveel berichtjes gestuurd krijt Niks terug! Gewoon opgelicht! Zonde! Adres van bedrijf ik rotterdam is een industrie terrein garage!

Gewenste Oplossing:

Wanneer mijn bestelling zsm wordt geleverd had al betaald!

Bericht van Robin van Klacht.nl

4 maanden geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over BoschBedding

Bericht van Robin van Klacht.nl

4 maanden geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over BoschBedding nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door Sallou