Klacht: Massage kussen kapot

op 18 mei 2020 over TW Supply Group in de categorie Online Warenhuizen

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Ik heb op de huishoudbeurs een massage kussen gekocht bij lunalux. Helaas al naar 2x door gebrand. De stekker wordt zo heet dat het is door gebrand. De hele kussen doet niet meer ook niet op sigarettenaansteker. 3x gemaild en 1x bericht gehad dat ze voor 1 mei niks kunnen doen vanwege de corona. Nu hoor ik niks van ze. En ik heb het speciaal gekocht boor mijn hoge spierspanning. Ik heb al weinig budget en dacht is goed voor mijn rug, Ik vind heel jammer dat ze zo met klanten omgaan. En er zit geen goed gekeurde CE stekker bij en daarom is het doorgebrand.

Gewenste Oplossing:

Als ik mijn geld terug krijgt of een goede massage kussen met een goedgekeurde stekker

Bericht van Robin van Klacht.nl

4 maanden geleden - Ik heb een email gestuurd naar TW Supply Group over deze klacht.

Alle klachten die gemeld zijn door Lijster23