Klacht: Marina Beach

op 09 september 2018 over Oostappen Vakantiepark in de categorie Vakantieparken

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Marina Beach; Vieze huisjes, gat in plafond, witte spetters rond de wc en douche. Vieze matrassen en beddengoed. Zieke konijnen rond het park. Uitgeleefd. Muffe lucht. Klacht in gediend; we zouden geld terug krijgen van de lakens en kosten per nacht want we zijn niet blijven slapen en een andere oplossing hadden ze niet. Nog steeds mijn geld niet terug en een officiële klacht in gediend ook daar hoor ik niets van!

Gewenste Oplossing:

Als ik in ieder geval mijn geld voor de lakens en de extra kosten die je per nacht moest betalen per persoon terug krijg (47 euro samen)

Bericht van Robin van Klacht.nl

7 maanden geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over Oostappen Vakantiepark

Bericht van Robin van Klacht.nl

7 maanden geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over Oostappen Vakantiepark nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door yvonne postema