Klacht: manier van werken

op 27 september 2017 over Verkeersschool Sens in de categorie Rijscholen

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Ik heb over een periode van een jaar motorrijessen gehad bij deze verkeersschool. Ik ben er absoluut niet over te spreken. Het volgende is kenmerkend voor deze verkeersschool. Afspraken worden niet nagekomen. Net voor de les wordt afspraak geannuleerd ( meerdere keren), beloftes worden niet nagekomen (inplannen van rijexamen) je wordt aan het lijntje gehouden. Lessen inhoudelijk geen feedback. Geen volledige betrokkenheid bij de lessen.

Gewenste Oplossing:

Tijdens de erste drie lessen was ik wel tevreden

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een email gestuurd naar Verkeersschool Sens over deze klacht.

Alle klachten die gemeld zijn door Dassault