Klacht: Mag niet omruilen in de winkel

op 13 juli 2018 over JDsports in de categorie Sportwinkel

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Schoenen besteld en gekocht en op tijd wou ik Schoennen omruilen voor een andere. maar in de winkel hoorde ik dat ik dat kan doen maar omdat de prijs verandert is moet ik bij betalen voor zelfde schoennen dat klopt toch niet op de bon staat omruilen binnen 14 dagen einge wat ik wel is zelfde sxhoennen maar andere maat dus 1 op 1 omruilen.

Gewenste Oplossing:

Wannner ik mik Schoennen kan om ruilen voor juiste maak en dat uk niks hoef bij te betalen omdat ik alleen zelfde schoennen wil alleen andere maat

Bericht van Robin van Klacht.nl

7 maanden geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over JDsports

Bericht van Robin van Klacht.nl

7 maanden geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over JDsports nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door Lionlionn