Klacht: Maandelijkse incasso zonder mijn toestemming

op 14 september 2017 over Fabletics in de categorie Internetshops - Kleding

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Je ziet een post die door vrienden is geliked. Het is een aanbieding om twee kledingstukken voor 24 euro te kopen. Je denkt, owh leuk ik wil dit bedrijf waar ik nog nooit iets heb gekocht en hun producten wel met deze aanbieding voor de eerste keer uitproberen.

De website wil dat je je registreerd, dit scherm ziet er uit als elk ander scherm om te registreren, en geeft de indruk dat je alleen je Naam, Emailadres, Wachtwoord en nieuwsbried aan/uit instellingen hebt gekozen (zie bijgevoegde afbeelding). Echter is deze stap verradelijk, want zonder dat dit DUIDELIJK en EXPLICIET wordt vermeld zit je vast aan een contract van 50euro per maand!!!

De rest van je gegevens vul je in bij je aankoop.

Gewenste Oplossing:

AL MIJN GELD TERUG

excl. de 24,- EURO van de daadwerkelijk gekochte producten.

Ik klaag hun aan als dit niet gebeurd.
Ben dit soort bedrijven helemaal zat.
Blijf van mijn hardverdiende geld af!

Alle klachten die gemeld zijn door mulder-ellen@hotmail.com