Klacht: Maandelijks opzegbaar abonnement blijkt jaarabonnement

op 16 juni 2017 over Volkskrant in de categorie Kranten - Landelijk

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

In december ben ik op straat door iemand aangesproken en ben een abonnement bij de volkskrant aangegaan. Hierbij werd mij verteld dat dit maandelijks opzegbaar was. Dit heb ik meerdere keren gevraagd, omdat ik zeker wilde zijn. Nu belde ik om op te zeggen en blijkt het toch een jaarabonnement te zijn en kan ik pas vanaf december opzeggen. De klantenservice bood me nul alternatief of begrip voor mijn situatie en ook geen andere optie dan tot december doorbetalen. Ik zag hieronder dat ik niet de enige ben met deze klacht..

Gewenste Oplossing:

Als mijn abonnement per volgende maand kan worden opgezegd.

Bericht van Robin van Klacht.nl

4 jaren geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over Volkskrant

Bericht van Robin van Klacht.nl

4 jaren geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over Volkskrant nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door Anouschka1990