Klacht: maaltijdsalade tex mex

op 20 juli 2017 over Jumbo in de categorie Supermarkten

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Jumbo Winkel Centrum Woensel maaltijd salade gekocht de TEX MEX (THT 22/07/2017,codering w1934b1108) gekocht op verpakking staat met zoete aardappel. Ik dacht heerlijk ga eens proberen, ja het zat er in en wel 4 stukjes in heel de bak, de rest voornamelijk sla sla normaliter zijn jullie salades wel beter gevuld met aardappeltjes en/of pasta, deze helaas niet vind ik ze toch te duur voor.

Gewenste Oplossing:

Tegoed bon voor het afhalen van een nieuwe salade en/of geld retour.

Bericht van Robin van Klacht.nl

11 maanden geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over Jumbo

Bericht van Robin van Klacht.nl

11 maanden geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over Jumbo nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door Jolanda Finders