Klacht: luiers eigen merk

op 20 augustus 2016 over Jumbo in de categorie Supermarkten

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Ik heb een groot pak luiers gekocht die blijven plakken en korrren waardoor mn dochter helemaal ontstoken onderkant heeft terwijl ik haar elke keer netjes verschoon ook scheurrn ze en zijn er sommige plakkers al open of af ik heb 11,19 betaald voor maat 5

Gewenste Oplossing:

Ik zou graag mn geld terug willen ik heb een bon

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over Jumbo

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over Jumbo nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door mahoning