Klacht: Loslaten van plakstrip.

op 07 februari 2018 over Pampers in de categorie Verzorgingsprodukten

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Ik gebruik sinds de geboorte van mijn jongste dochtertje alleen pampers. Omdat ze zo goed bevallen. Echter sinds ik maat 3 van de pampers ben gaan gebruiken, laat de plakstrip erg snel los bij het verwisselen van de luier, dit als ik een schone luier omdoe. De plakstrip scheurt er gewoon in zijn geheel vanaf, zonder kracht te zetten of er hard aan te trekken. Dit gebeurt mij, de laatste 6 weken erg vaak. Dan kan ik de schone, nieuwe luier, zonder dat hij gebruikt is, dus weg gooien. Dit vindt ik erg vervelend, en ik vraag mij af of meer mensen hier klachten mee hebben??

Gewenste Oplossing:

Ik zou het erg fijn vinden als er, bij de fabriek, goed naar gekeken wordt.
Ook zou ik het fijn vinden als ik de luiers vergoed krijg. Verder zijn de luiers namelijk erg goed.

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over Pampers

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over Pampers nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door Manon Wiggers