Klacht: loskomen van zijnaad van de sportschoen (adidas superstar).

op 26 mei 2016 over JDsports in de categorie Sportwinkel

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Ik hèb 2 paar schoenen gekocht ( adidas superstar) voor mijn dochters. Die Hebben we nu 3 maanden. Nu blijkt bij beide schoenen de zij naden los te zijn gekomen. Als je loopt zie je gewoon een gleuf aan de zijkant waardoor er water in kan komen, dat komt omdat de lijm is los gekomen. Ik vindt dit heel erg jammer. Had verwacht dat een merkschoen langer dan 3 maanden mee kan, aangezien ze toch prijzig waren.

Gewenste Oplossing:

Ik ben tevreden als de 2 paar schoenen omgeruild kunnen worden, aangezien ik een kwaliteit onvoldoende heb.

Alle klachten die gemeld zijn door kwaliteit onvoldoende